Предимства

POU е иновативен

По последни данни на световната водеща консултантска компания в областта на храните и напитките Zenith International иновативната услуга Point of Use [POU] бележи постоянен ръст от появяването си на пазара преди 10 години. Постепенно екологичната и удобна услуга измества доставката на тежките 19л. пластмасови бутилки, като днес е водещо решение за повече от половината фирми в Европа

Статистиката показва следното:

50% пазарен дял на POU за 2018 -> прогноза 55% за 2020

50% пазарен дял на Диспенсъри за 2018 -> прогноза 45% за 2020

POU е екологичен

В световен мащаб темата „Екология“ е все по-обсъждана поради ред причини свързани с катастрофалните последици от човешка дейност. Днес статистиката е повече от притеснителна относно замърсяването на околната среда най-вече с неорганични отпадъци като пластмасови бутилки, торбички, сламки и различни други опаковки.

Eco Water Solution Ви предоставя възможност да се включите активно в борбата за опазване на околната среда, като ограничите на 100% нуждата от доставки на 19л. бутилки, следователно ще ограничите нуждата от тяхното производство, транспорт и логистика (без СО₂ емисии).

POU е изгоден

Осигуряването на питейна вода за работното място е първото и най-важно звено в социалната политика на всяка компания. При стандартната услуга с доставка на бутилирана вода обаче се крият множество допълнителни разходи за: санитация на апарата, депозит за оборотен амбалаж, плащане на изгубени/откраднати бутилки и най-важното – времевия ресурс на служители занимаващи се с поръчки, приемане, складиране и разнасяне на бутилките. При POU всичко това моментално изчезва и ще го докажем с два елементарни примера, в които забележете, няма да бъдат включени горепосочените допълнителните разходи, а ще сравним само цената за бутилирана вода в 19л. бутилки спрямо фиксираният месечен абонамент(наем) за Филтриращ апарат:

КРАЕН МЕСЕЧЕН РАЗХОД за вода:

за 1 месец 25 служители 15 бр. х 6 лв./бр. = 90 лв.

за 6 месеца 25 служители 90 бр. х 6 лв./бр. = 540 лв.

за 12 месеца 25 служители 180 бр. х 6л в./бр. = 1080 лв.

за 1 месец 25 служители х 59 лв./POU = 59 лв. (-31 лв.)

за 6 месеца 25 служители х 59 лв./POU = 354 лв. (-186 лв.)

за 12 месеца 25 служители  х 59 лв./POU = 708 лв. (-372 лв.)

*при бутилираната вода – пиете повече, плащате повече;

с POU апарат – пиете неограничено, плащате по-малко (и то фиксирано) !!!

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН 14 ДНЕВЕН ТЕСТ

POU е удобен

НЕ се следят наличности(има ли вода в офиса и за колко време ще стигне)

НЕ се поръчва
(без ежедневни обаждания и объркани поръчки)

НЕ се доставя
(не се ангажира служител на клиента, който да приеме поръчката)

НЕ се складира
използват се всички налични площи

НЕ се разнасят тежки бутилки
(отново ангажимент на клиента, който отпада)

НЕ се плаща за оборотен амбалаж (без допълнителни разходи за изгубени/откраднати бутилки)

НЕ се санират/озонират диспенсъри (допълнителен разход през 3-6 месеца)

ПОЛУЧАВАТЕ неограничено количество чиста и вкусна вода

РАЗПОЛАГАТЕ с доволни и мотивирани служители

POU е здравословен

POU апаратите за филтрация на вода са съвременни, иновативни и функционално подобрени машини, при които хигиената е изведена на несравнимо по-високо ниво. Това е „херметически затворена система“, изолираща на 100% риска от замърсяване на водата в следствие на допир с ръка (източник на бактерии и микроорганизми), кислородна среда и отделяне на канцерогенни вещества от реакция с пластмасата, както обикновено се случва при стандартната услуга със замърсени диспенсъри и бутилки от транспорт или неправилно съхранение.

При POU, водата идва директно от ВиК мрежата, като това е вода пригодена за директна консумация на която всяко ВиК дружество изследва състава и чистотата на всеки 24ч. Единственият възможен източник на замърсяване остава тръбопроводната мрежа, за което имаме решение – интегрирана в POU апарата 5 степенната система на пречистване, която отстранява на 99,99% вредни примеси като пясък, ръжда, химикали, пестициди тежки метали и други.

Подробна информация за безкомпромисно чистата и вкусна вода ще откриете в обособената секция ТЕХНОЛОГИЯ.

Именно тук идва основната задача на POU апарата да възвърне оптималното качество на водата, чрез висок клас филтри подбрани от нашите специалисти според географския Ви район, твърдост, Ph на водата и други различни специфики.

Eco Water Solution | T: 0700 1234 1 | M: office@ews.bg | A: ул. Шарл Шампо 21, София, България | Copyright © Eco Water Solution 2019 | Политика за защита на личните данни | Website by SG

Eco Water Solution | T: 0700 1234 1 | M: office@ews.bg | A: ул. Шарл Шампо 21, София, България